НачалоОрифлеймПечели пари с Орифлейм, споделяйки каталога с приятели

Dopalnitelni-dohodi

Всеки, който иска може да печели допълнителни доходи чрез Орифлейм като споделя каталога на фирмата със своите роднини, приятели, колеги, познати, съседи и други.

Тук няма ограничение за възраст, пол, образование. Всичко е въпрос на желание :)

Колко можете да печелите от продажбата на продукти?

Зависи колко ще продадете :)

Иначе казано, вие събирате поръчка за 100 лв. от каталога на компанията. Тази продажба веднага ви носи 23 лв. във вашето портмоне, защото продуктите, които ще вземете от Орифлейм ще ги платите с 23% по-ниска цена от обявената в каталога. Най-важното е, че няма значение за колко продавате, вие винаги получавате продуктите с 23% по-ниска цена.

 

Как се  протича всичко?

Лесно и забавно :)

5-steps-to-premium

 

Най-важното е, че не ви се налага да ангажирате лични пари, за да вземете продуктите, защото получавате право на отложено плащане 14 дни. Това означава, че в рамките на 14 дни от пускане на поръчката вие имате време да раздадете продуктите на клиентите си, да си съберете от тях парите и да ги внесете по сметката на Орифлейм.

Друго предимство е, че ако сте събрал поръчка за 100 лева (това е само пример, сумата може да бъде всякаква), то вие в деня на предаване на нещата си взимате веднага тези 100 пари и веднага си оставяте за себе си онези спечелени 23 лева, а останалите 77 лв. можете да платите на Орифлейм в указания срок. По този начин не чакате парични преводи, а печелите ТУК, ВЕДНАГА и СЕГА, което е от голямо значение.

 

Как да започнете?

  • Първо, попълнете тази регистрационна форма
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК
  • Второ, очаквайте наш представител да се свърже с вас, за да уточни къде да ви изпрати каталог + документите ви за регистрация.

 

  • Трето, активирайте регистрацията си с пускането на поръчка за поне един продукт без значение от цената му и започнете да събирате поръчки :)

 

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК