НачалоНовиниФДТ GG против стареене - за последно в каталога!

FDT-protiv-straeene-GG

За последно в Орифлейм каталог 9 се предлага легендарният фон дьо тен против стареене. Той е от серия Giordani Gold, от дълги години обичана и призната от милиони жени по света.

Този фон дьо тен е способен да съхрани младостта на кожата ви, благодарение на съвременните технологии и най-високото качество. Той обединява полезните свойства на натуралните компоненти и има идеална нежна текстура. ФДТ против стареене Giordani Gold на Орифлейм ще направи кожата на лицето ви гладка и нежна, и ще и придаде идеален равен тен, буквално сливащ се с цвета на кожата.

Искам да ви обърна вниманието ви, че продуктът се предлага за последен път и повече няма да се продава в следващите каталози.

За достойнствата на този емблематичен грим от серията Giordani Gold ще разберете в следващите редове.

 

Този фон дьо тен е идеален избор за жената, която търси натурална и висококачествена козметика, защото комбинира в себе си:

  • Натурален екстракт от бял трюфел

Натурален бял трюфел се доставя от Италия и Франция. Той подпомага нормализирането на хидратация на кожата и съдържа широка гама от полезните аминокиселини и минерали, подобряващи състояние на кожата.

  • Овлажняващи компоненти

Фон дьо тен против стареене Giordani Gold съдържа специални овлажняващи ингредиенти, които отлично допълват свойствата на екстракта от бял трюфел, и нормализират нивото на хидратация, изглаждат и омекотяват кожата на лицето ви.

  • Слънцезащитен фактор

Фон дьо тен е подсилен с допълнителна защита от вредните слънчеви лъчи - има SPF 8.

 

  • Светлоотразяващи пигменти

Във ФДТ против стареене Giordani Gold са включени специални пигменти, отразяващи светлината, които придават равномерен тен на кожата, и също така, прикриват някои нежелателни несъвършенства на кожата ви.

ФДТ против стареен на GG може да бъде поръчан от Орифлейм каталог 9 на стр. 61.

Неговата редовна цена е 27.90 лв., но до 12.07.2015 г. може да бъде ваш само за 15.90 лв.

Ще го намерите в луксозна опаковка от 30 мл., която е снабдена с помпичка за по-добра хигиена.

Плоска четка за ФДТ 28526
Brushes-K01-200x200Съвет: За по-прецизно нанасяне използвайте четка за ФДТ. Още с първото нанасяне ще се уверите, че използването на четка с пъти превъзхожда нанасянето с пръсти или гъбичка. Когато използвате четка -  разнасянето на продукта става много по-лесно и той съвсем се слива с кожата ви, а всяко несъвършенство се прикрива с лекота.

Също така в Орифлейм каталог 9 имате възможност да закупите уникален комплект от 5 различни професионални четки за грим в твърд калъф само за 27.90 лв. Можете да поръчате този комплект на стр. 60.

 

Поръчайте сега от нашия сайт избран от вас нюанс на дълготрайния ФДТ против стареене Giordani Gold и се възползвайте от:

  1. Безплатната ни доставка.
  2. 100%-товата гаранция, която предоставяме на клиентите си, което означава, че ако не ви хареса продукта - можете да ни го върнете, а ние ще ви върнем парите.
  3. Към всяка поръчка ще имате мостра, с която да можете да тествате продукта, за да се възползвате от гаранцията му.

 

Това също може да ви е интересно