НачалоНовиниОрифлейм ЗВЕЗДНИ продукти

Разглеждайки Орифлейм каталог 6, на някои страници ще откриете продукти със знака "Oriflame Звезди" -  не ги пропускайте, защото това са ДОКАЗАЛИ се с времето продукти, обичани от милиони жени по света и сега могат да бъдат ваши на специална цена!

oriflame-zvezdni-produkti-k6-2015

С купуването на един от двата нови аромата на Орифлейм - Eclat Femme Weekend или Signature Zoom, ще можете да вземете един от тези звездни продукти на специална цена.

Вие ще можете да вземете следните продукти на изключителни цени:

 

  • Фон дьо тен The ONE Everlasting - стр.9 - прекрасен дълготраен ФДТ, който буквално се слива с кожата, като я предпазва часове наред.
  • Крем за околоочния контур "Виж и повярвай" - стр.29 - любим на много жени, доказал се с годините си през, които клиентите на Орифлейм го купуват отново и отново.
  • Дневен концентрат с лифтинг ефект Bioclinic - стр.43 - мощен крем, който видимо ще повдигне и стегне отпуснатата кожа, ще запълни бръчките и ще подобри плътността и еластичността на кожата.
  • Парфюмна вода VIP Night - стр.77 - пролетно ухание, което е ободряващо и секси.
  • Ароматни Кремове за Тяло - стр.116-117 - през изминалия каталог бяха едни от най-поръчваните ни продукти, така че можете да се възползвате и в този каталог от специалната им цена и ухание.

 

Не пропускайте да разгледате активния ни Орифлейм каталог 6 и да поръчате любимите си неща онлайн, като се възползвате от БЕЗПЛАТНАТА НИ ДОСТАВКА и 100% гаранция за качество на продуктите!

Това също може да ви е интересно