НачалоНовиниДа празнуваш ли 14-ти февруари

Най-вероятно, въпросът, който си задавате преди "Какво да подаря за Свети Валентин" е "Дали да  празнувам"  :)

sveti-valentin

Все пак, ако вие сте млада двойка, сме почти сигурни, че не ви е и минавало през ума да сте без празник, но при двойките с натрупани години съвместен живот нещата може да не са точно така.

Нашият съвет, без значение, че Денят на Влюбените е католически празник и без значение от колко години сте заедно е да се подготвите за празника и да изненадате половинката си.

Само си представете след 10, 20, 30 години съвместен живот колко вълнуваща може да бъде всяка една изненада.

Не се оставяйте рутината да ви завлече и за вас това да бъде поредната обикновена вечер. Знаем, че много от вас може да си кажат - ама аз не искам само веднъж в годината да показвам / да ми показват, че ме обичат. Знаете ли, и ние не искаме това, но все пак не пропускаме да отбележим празника с хубаво вино, романтична вечеря и подаръци за разкош. Така че, не го мислете и се подгответе за празника. Вкарайте нова нотка и страст, която можете да се постараете да гори през цялата оставаща година, като най-лесното, с което можете да започнете е да си казвате всеки ден, че се обичате, а и това не струва пари.

 

И така, ако успяхме да ви убедим, че Свети Валентин е празник, който не трябва да се подминава или отбелязва с едно полу-увяхнало цвете, евтин балон или ненужно плюшено сърце, то ви предлагаме нашите помощни съвети за подготовка на деня и избор на подарък.

Както по-горе споменахме, за нас празникът на влюбените е допълнителен ден за романтика, нежност и страст, които се засилват от чувствата, витаещи във въздуха през целия ден. За нас 14-ти февруари никога не е бил скъп и помпозен, но за сметка на това винаги е изпълнен с чувства и страст. Ето защо, нашият съвет е да се насочите по подготовката и подсигуряването на следните неща:

  1. Вечеря - тя е задължителна. Можете да я направите на вън, а ако обичате спокойствието - у дома. Ако сте сами - не пропускайте свещите, а ако вашата любов е сътворила най-скъпото ви - отпразнувайте празника и с вашите деца. Не се губете в приготвянето на вечери, поръчайте си нещо готово. Но не забравяйте най-важното - покажете, че се обичате и го изречете на глас.
  2. Бутилка червено вино или друг любим алкохол, но нека да е нещо, което ви харесва. Не е нужно да прекалявате с алкохола, но се насладете на празника с чаша добро питие.
  3. Сладкото - можете да вземете от любимите бонбони, шоколад, торта или друг любим ваш десерт, но не го пропускайте и го споделете с любимия човек.
  4. Цветя - може и с тях, може и без тях. Вие решавате дали да купите цветя в деня с най-високи цени или да ги вземете след няколко дни и така да продължите изненадите :)
  5. Забравете за проблемите си - в този ден можете да ги заключите в килера, защото за тях ще имате време през следващите 364 дни.
  6. Направете подарък - помислете какво обича вашата половинка и я изненадайте, защото празник без подарък не е празник. Изберете нещо, което да излъчва страст, като масажен крем за тяло, красиво бельо, нежно бижу или страстен аромат.

Ако се насочите към избора на крем за тяло и/или парфюм, търсете продукти, в които има следните възбуждащи аромати на:

  1. Джинджифил
  2. Шоколад
  3. Пипер
  4. Ром
  5. Ванилия

 

Аромати, които ние сме използвали и можем да ви препоръчаме, защото възбуждат сетивата и носят заряд на чувства и страст са:

  • Парфюмна вода So Fever Her - едно наистина провокативно ухание, което е изкушаваща комбинация от ободряващ касис, нежно сандалово дърво и властен джинджифилов цвят. Това е секси аромат, който предразполага към игри и страсти.

So-Fever-her
Опаковката му е нестандартна, разчупена и провокативна, каквато е и парфюмната вода. So Fever Her е създадена за жената, която обича да съблазнява!

 

Продуктът може да бъде поръчан от Орифлейм каталог 2 на промо цена от 27.90 лв., намален от 47.90 лв. Промоцията е в сила до 15.02.2015 г.

 

 

 

 

 

  •  Парфюмна вода So Fever Him - Опияняващ аромат, който излъчва неустоима мъжественост. Страстен и горещ, с ухание на пикантен джинджифил, пименто (сорт пипер) и здравец. Това е ориенталски аромат, с джинждифилово дърво и дървесни акорди, които подчертават и допълват страстния мъж. 

So-Fever-him

 

Опаковката му е точното допълнение към So Fever Her и в съвкупност са истинско изкушение, съблазън и провокация!

 

Продуктът може да бъде поръчан от Орифлейм каталог 2 на промо цена от 27.90 лв., намален от 47.90 лв. Промоцията е в сила до 15.02.2015 г.

 

 

 

 

 

  • Страстен масаж + възбуждащо ухание = незабравимо изживяване

Ако искате да бъдете наистина оригинални със своя подарък, то ви препоръчваме да направите изненада на вашата половинка, като и направите нежен масаж на цялото тяло. За постигане на пълно удоволствие от масажа - използвайте подхранващ крем за тяло, който съдържа естествени възбуждащи аромати като джинджифил, какаов цвят и шоколад.

Такъв крем за тяло е Love Potion, който е провокативен, чувствен и съблазнителен. 

Love-Potion-30594
Тази серия е специално създадена за разпалване на любовните страсти и игри.

Love-potion-22442

Ароматът Love Potion  е интензивен плодово-ванилов и съдържа в себе си едни от най-силните афродизиаци - джинджифил, ром, шоколад и ванилия...

Най-хубавото е, че като завършек на страстния масаж можете да поднесете парфюмна вода Love Potion, с която ще засилите емоцията, а спомените от добре прекараната вечер ще се пренесат и в следващите дни, през които вашата любима дама се пръска с този парфюм.

 

 

Кремът за тяло и парфюмната вода можете да ги поръчате в комплект от Орифлейм каталог 2. Цената на двата продукта заедно е 32.90 лв. и промоцията е в сила до 15.02.2015 г.

 

Ако искате да закупите само един от двата продукта, то цените са както следва: Крем за тяло - 15.90 лв.; Парфюмна вода - 44.90 лв. 

 

 Този и още продукти можете да поръчате от нашия Орифлейм каталог с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна!

 

Това също може да ви е интересно