НачалоНовиниСайтът ConsultantOri на 1 годинка

HappyBirtday01

 

Скъпи клиенти и посетители, искаме да споделим с вас, че на 11.01.2015 г. нашият сайт стана на 1 годинка.

Макар и още прохождащи, за тази 1 година успяхме да достигнем до сърцата на нашите клиенти и вярваме, че и в бъдеще ще продължим да ви докосваме.

Искаме да Ви благодарим, за това, че ни се доверихте и избрахте да използвате нашите услуги! Всеки клиент на ConsultantOri е ценен и се надяваме, че успяваме да ви го покажем. 

Това, което можем да Ви обещаем е, че и през следващите години от нашето съществуване ще се стараем да ви показваме колко важни сте за нас и колко много искаме да бъдете доволни, а това е така, не защото сте клиенти, а защото и ние искаме, когато сме клиенти някъде, да получаваме същото топло отношение, към което се стремим.

Доказателство, че сме успяли да ви докоснем с доброто си обслужване, коректно отношение и професионално консултиране, са обратните връзки, които получихме от някои наши клиенти.

Ето малка част от това, което получихме като обратна връзка:

  • "Имате най-доброто обслужване, на което съм попадала! Благодаря ви за вниманието, с което подхождате към всеки клиент!"
  • "Благодаря Ви за любезността  и перфектната работа на Вашата фирма."
  • "Благодаря Ви за съдействието и експресното доставяне на моята поръчка."
  • "Благодаря Ви за професионалното и топло обслужване, както и за това, че доставката ви е безплатна."
  • "Получих си пратката и съм изключително доволна от Вашето обслужване."

 

Разбира се, ние сме отворени към всякакви препоръки, които бихте желали да споделите с нас относно работата ни, така че се чувствайте свободни да ни пишете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Още веднъж Ви БЛАГОДАРИМ за това, че бяхме заедно през тази 1 година!

 

Кристи Лазарова и Павел Добрев,

Основатели на www.consultantori.com 

Това също може да ви е интересно