About-Us-300x300 1Здравейте скъпи приятели, 
Вие се намирате в Consultantori.com - сайтът за онлайн поръчка на всички Орифлейм продукти. Сайтът, който е естествено продължение на нещо, което започнахме с много любов преди близо 2 години, а именно нашият блог http://consultantori.blogspot.com/

 

Създатели на КонсултантОри сме Кристи Лазарова и Павел Добрев и с гордост можем да кажем, че ние не сме като общопознатия образ на консултанта от отминалите времена.

При нас всичко е създадено с много желание, хъс и страст, защото целим да отговорим на съвременните потребности за пазаруване и общуване, а именно все повече продукти и услуги да можем да предложим онлайн.

В нашия сайт ще откриете различни безплатни услуги, като:

  1. Онлайн консултация за грижа за вашата кожа;
  2. Онлайн консултация при избор на подаръци, парфюми, бяла, цветна и козметика за баня;
  3. Онлайн консултация за всички Wellness продукти и превенция при грижа за здравето.

При нас вие можете да пазарувате всички Орифлейм продукти, които се предлагат на българския пазар като се възползвате от пълното удобство на онлайн пазаруването - без излишно губене на време, професионална консултация във всеки момент, отворен магазин 24 часа, 7 дни в седмицата, без досадни опашки, некомпетентни продавачи и нахални консултанти.

Също така вие можете да се присъедините към нашия екип, за да градите собствен бизнес, да печелите допълнителни доходи или просто, за да пазарувате любимата си козметика с 23% отстъпка от каталожната цена.

Тук винаги ще намерите актуална информация за новите продукти с марката Oriflame, както и какви са нашите отзиви от изпробвани от нас неща.

И нещо повече, ние не само продаваме, вие сами ще откриете, че голяма част от продуктите, за които пишем в този сайт или нашия блог са лично изпробвани от нас самите и сме дали реалното си мнение и оценка за всеки един от тях.

Защо да изберете нас?

  1. В ConsultantOri представяме своите любими, изпитани и проверени продукти, както и новите неща, които излизат във всеки един каталог на Орифлейм. Правим го професионално, като дори предстоящите продукти, за които пишем ревюта са предварително изпитани от нас самите. Това ни откроява от масовите представители на марката като едновременно с това при нас вие получавате компетентен съвет и реална помощ при избора си на продукти.
  2. В ConsultantOri винаги акцентираме на актуалните оферти, изгодните предложения и супер намаленията. Това ви спестява време, пари и разпилени нерви за пропуснати изгоди.
  3. В ConsultantOri доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата страна. Това ви позволява да се възползвате от цялото удобство на онлайн пазаруването без да правите излишни разходи за доставка.
  4. В ConsultantOri предоставяме 100% гаранция за всички предлагани от нас продукти. Това означава, че ако закупите от нас продукт и останете недоволни, то ще можете да го върнете в срок от 30 календарни дни (не 7, както е по закон), а ние ще ви възстановим заплатената за него сума. По този начин не рискувате нищо и вашите средства са напълно защитени. Подробности за предоставяната от нас гаранция четете ТУК.
  5. В ConsultantOri ще откриете персонално обслужване, извършено с желание и усмивка. Много често при традиционното пазаруване хората се сблъскват с груби, необщителни и некомпетентни продавачи, които могат да развалят настроението на всеки. От друга страна, зад някои онлайн магазини сякаш няма хора, които да могат да ви консултират при избора на покупка. При нас няма такива проблеми, защото винаги можете да ни се обадите на посочения в сайта телефон, да ни потърсите във Фейсбук, да ни изпратите запитване по имейл.

След всичко прочетено до тук вече знаете кой седи зад този сайт, какво можете да намерите тук и какви са нашите предимства. Пожелавам ви приятно пазаруване и разглеждане на актуалния Орифлейм каталог и не забравяйте, че винаги можете да се свържете с нас, ако имате нужда от съвет или консултация при избора си на продукти.

 

Кристи Лазарова,
основател на ConsultantOri